2h och 30min senare..


Tre kronor.. Och hundskolan

Ja inte vårt kära land, Sverige, tre kronor - utan tvserien! Tack Angelica för att du lånade ut den och för att du nu låter mig fängslas framför tvn!! Tack!! Du är allt bra snäll ^^ serien är för övrigt egentligen riktigt B! Men ändå så -A!! Helt okej!!

Hundskolan ikväll gav mig som vanligt många tankar och jaharpors av tanken att jag aktiverar Eddie för lite. Imorgon är det dags för ändring. I samråd med hundinstruktören har vi (jag och instruktören) kommit fram till varje morgon börja med två timmars promenad med innehåll av aktivering, lek och mycket motion. Eddie har en tendens att sova fram till klockan ett(!!!!) vilket inte är okej med tanke på rasen. Så de dagar jag har skola är det promenad mellan 5 och 7, lediga dagar mellan 8 och 10. Sen är det okej att varva ner fram till ca 15 eller till jag har kommit hem. Då väntar en likvärdig promenad på cirka 90 min. Sedan en sista runda runt nio för att sedan sova. Detta känns helt okej och Värt att prova. Vi är båda trött på en under stimulerad hund!! Förhoppningsvis kan detta komma att passa med skola, jobb, renovering, hushållssysslor och annat som idag kretsar kring oss.

Imorgon är det dags och för att orka måste jag sova!

GodNatt / B


Favoriterna

Favorittapeterna ...än så länge. Det är svårt och det tåls att fundera på. Rött är otroligt fint i kök. Inte mycket rött. Men en aning av rött :-)

Tåls att fundera på!


Att välja tapet..

Tapet är något av det viktigaste i ett rum. Åh självklart det svåraste att välja. Sitter och bläddrar i tapetkatalogerna (3 st) som vi har lånat hem.

Rött eller beige?
Blommigt eller ej?
Randigt eller rutigt?
Bröstpanel eller inte bröstpanel?

Vore skönt om någon vänlig själ kan komma med åsikter, tips och råd! - Tack!

/ den konfunderade B


Tänk att en fönsterleverans kan göra en människa lycklig..

Nu börjar jag se ett slut på köket! Våra fönster som vi beställde för fyra månader sen kommer att levereras under veckorna 40-41. Med förutsättning att åkeriet som levererar de behagar ta hand om godset i tid! Vid förra leveransen hade man "förvarat" de i lagerlokalen, av okänd anledning.. Så jag hoppas till tusen att leveransen kommer i nästa vecka och att fönstermontören har tid per omgående :-) lyckan är stor! Om fyra veckor så KANSKE vi har ett färdigt kök :D

Ska fortsätta läsa boken konsumtion och njuta av tanken att jag gått ner -4 kilo OCH att det eventuellt står nya fönster på uppfarten redan i nästa vecka!

/B

Mitt inlägg är en aning ironisk med tanke på boken jag läser ^^


Borde sova..

Jag borde sova. Men jag kan inte. Sotaren kommer mellan 8-10 och klockan 7 går larmet på telefon. Funderar på det här med bröstpanel, det är svårt! I morgon kväll ska vi gå igenom tapetkatalogerna. Vi har några potentiella men med min ambivalens kommer det bli en tuff match!

Jag ska sova på saken och bifogar en bild på min älskade lavendel :-)

GodNatt

/B


Julkänslor..

Det är något visst med julen, vintern och det där kalla vädret. Jag är nog ensam att tycka det. Kanske inte ensam att tycka om julen, men ensam om det kalla vädret. Ingen känsla kan uppbringa det som en promenad en kall decemberkväll. Kallt, urrigt.. underbart.

Försöker se mig själv inreda julen i vårt hus. Men det är svårt - just nu. Renoveringen står stilla tack vare en för oss försenad fönsterleverans. Enligt våra beräkningar skulle fönstren inbefunnit sig här för två veckor sen. Tack vare vår handläggare som förmodligen lade in beställningen försent är det fördröjt till mitten av oktober. Men vi fick en lapp ifrån fönstermästaren att det SNART är dags för montering av nya fönster. Vilket ger mig en förhoppning att de borde komma i kanske nästa vecka!

Har under dagen läst och läst. Åh åter läst. Druckit soppor ( dag tre ) och vandrat 90 min i skogen. Aktiverat min lille terrier med sök och sovit en stund på eftermiddagen.

Take Care / B

A New Beginning

Allt känns som en NY början! Vet inte varför känslan uppkommer när man flyttar till ett nytt boende, men den kommer i alla fall. Samma sak som med ny kursstart! Märklig men härlig känsla :D

Termin 5/12 - Sociologi. Roligt men tråkigt. Inte svårt men förbannat tillkrånglat.! Tentamen i morgon.


Livet rullar på som vanligt med köksbygge, studier och jobb. Det sociala livet utanför hemmet blir mestadels på jobbet respektive skolan. Inte att förglömma att det sociala livet sker med de som hjälper oss ^^ Tack Mårten för alla skratt! HAHA! Ja det är skoj o renovera men ack vilken tid det tar.

Åter till studierna! Imorgon tentamen och en dejt med Towe på kvällen <3

RSS 2.0