Lördag..

Fick efter nattens arbete igår sova blotta fem timmar. När jag sneglar till på telefon och upptäcker att jag fått ännu en bokning, natt, kommande natt, började jag gråta. Fem timmar sömn blev det totalt och det var dags att tvinga både huvud och kropp i vaket tillstånd i ytterligare tio timmar. Natten var förvisso lugn och idag fick jag hela tre o en halvtimme sömn innan det var dags att stiga upp igen. Min bästa Towes flicka har idag blivit döpt åh det var ett fantastiskt dop att närvara vid <3 <3 hann under dopet konstatera att världen är liten. Min mentor från högstadiet som jag inte sett sen jag slutade nian är släkt med familjen.

Det om det.

" En sådan vän håller man av "

Sade idag en man till mig. Ibland blir man påmind om vad som är viktigt i livet och vad som betyder. Ömsesidighet är vänskapens näring.

Det är dags att ta igen sömn åh min man och jag ska nu sova.

// en B


När det inte blir som jag tänkte

Sitter på bussen på väg till Västerås. Tio timmar nattarbete får mig att nästan vilja sova. Känner mig trött och en aning skakig. Hungern har satt in och i väskan ligger en burk med mango och hallon. Blotta tanken på att jag igen tänkte dricka soppor gör att jag hellre fortsätter vara nyttig med maten. Men hallå! Vem vill inte gå ner 15 kg på fyra veckor!? Jag känner mig i fas med skolan, trots att jag inatt öppnade den engelska boken för första gången. En läsplanering är upprättad och jag kommer följa den. Det är mycket som händer och mina dagar är ständigt fulla med sysslor. Jobb, skola, renovering.. Ja det räcker för att det ska bli mycket! Jag lovar människor att vi ska träffas, men jag får inte ihop det! Tyvärr! Åh inte blir det lättare med mitt privata sociala liv när jag nu fått timanställning inom skolan. Från årskurs 1-12 i hela kommun :D tyvärr inte förskolan då jag inte är barnskötare. Men jag sörjer inte. Får se hur mycket jag kommer jobba men två dagar i veckan är tanken :-)

Nu ska jag vila huvet en stund. Ta hand om er vackra själar!

// en B


Torsdag lunch

Sov längre än tänkt. Idag fortsätter målningen i taket och färdigstrykning på dörrarna. Ska lägga upp målningen som Linda föreslog, plugga två timmar måla två. Men jag kommer måla en timme och plugga en timme då takmålning med liten pensel är outhärdligt.

För första gången på länge ska jag in och jobba natt. Självfallet har jag skola i Västerås i morgon. SÅKLART! Inte imponerad alls!

Dags att återgå!

Ta vara på er och de ni älskar!

// en B


Middagar i sällskap :-))

Fredag började med föreläsning och avslutades hos min Towe o favoriten lillflickan som jag kallar henne :-) <3 hemmagjord salami pizza! Mycket gott! Efterträtt, varma hallon och ananas med riven choklad tillsammans med glass <3 en favorit har skapats!

Lördag fick börja med sovmorgon :-) städning i den mån det gick och sedan matlagning! Mina flickor som jag lärt känna från Högskolan skulle ta plats i allrummet och en fyra rätters skulle förberedas! Fick så även fina presenter av flickorna :-) duschcreme och handkräm i hallondoft. Underbart härliga! Vet ni hur kladdkaka med kärlek smakar? Jag vet, super mega gott!! Åh tack för det fina ljuset och saffranskryddan :-)

Förrätt - champinjonsoppa
Huvudrätt - pressad potatis, fisk ned kaviartäcke, rotfrukter i ugn med en persiljesås.
Dessert 1 - pepparkakspannacotta med lingongrädde.
Dessert 2 - Natalies gudomliga gräddtårta med marängbotten! Åh den varma frukten till det :-)

Vi spelade spel och skrattade! Tack för en super mysig kväll :D jag kommer snart göra en ny meny! Ikväll ska vi bort på mat :-)

Veckan har flutit på med målning i taket och snedtaket. Min kära man har rivit hallen och vi har nu två TVÅ projekt igång! Arga snickaren skulle nog bli tokig ^^ å än mindre galen! Men nu är det så i alla fall!

Imorgon fortsätter vi målningen åh på söndag är det tänkt att vi ska tapetsera! I hope! Tack å hej!

// en B


Underbart kallt!

Filip och Fredriks tyckande om allt och det mesta är det som numera hörs i mina lurar. Man får sig flera funderingar att tänka på (som att man, jag, inte har nog med det) och diskutera med min man om. Till råga på det läser jag om Demokratins problem och förundras över hur ett rike som Sverige fortfarande står upp ( eller faktiskt utåt riktat ser stark ut). Jag förundras också över hur mycket problem som finns och sen de problem som vi inte vet om. Människan har genom tiderna inte varit särskilt klipsk. Jag skriver det med utgångspunkten av det jag idag läst. - Det var bättre förr- påstås det. Men vad var bättre förr? Och ur vilket synsätt talar det för, mot vad vi har idag? Nog om det.

Sovrummet har kommit till stadiet - förvandlingen - och börjar nu få en annan karaktär. Vit bröstpanel. En provmålning i snedtaket som i morgon ska målas fullt ut. Och en dörr som fått en grund målning.

Om en stund ska jag till stan och glo lite och också fika :-) samt hämta upp en glad prick som det var evigheter sen jag träffade! Äntligen :-D
Åter till läsning! Bjuder på lite bilder :-) den lilla hunden på sista bilden är min Eddie som valp

/ en B


RSS 2.0