Ibland..

kan man vakna och vara sådär konstigt svettig och utsövd. Jag drömde om något som händer alla människor. Känslan var verklig, otäckt verkligt. Våra vänner var där. Det var så verkligt. Så läskigt, verkligt. Men ändå fint.

En liten kissrunda med hunden. Sen sova. Godnatt!

Det är färdigt!

Sovrummen är färdiga så när som på el som ska dras in. Vårt stora schabrak till garderob fick jag allt bygga ihop själv men det står på plats och det projekt jag startade i förra veckan tar sig sakta fram. Strykningen, alltså. Och det eviga tvättande av kläder är i full gång! Men det kommer bli bra :) riktigt bra :)

Handtagen ska monteras i morgon och den blåa påsen med tvätt ska ikväll strykas och sedan vikas in :)

God natt
/B


Surt

Bilderna bytte plats.. Av beskrivningen om de kanske det inte är så svårt att se vilken som är vilken ...


Den fördömda tröskeln

Att renoveringen har tagit tid är ett faktum. Det är också ett faktum att jag både pluggar och jobbar. Och att vi däremellan har ett socialt liv med varandra och våra vänner. Men precis som en blixt ifrån klar himmel, något i den stilen ial. Så har renoveringen tagit fart. Känns skönt!

En bild på det ännu icke färdiga arbetet visar jag er.

Bild nr 1 avslöjar vårt gästrum :)
Bild nr 2, ja, den är underbar. Och trots sina starka färger är den inte alls så livfull i ett sovrum.

Jag är så himla nöjd! Det kommer bli så bra :) på lördag SKA jag börja lägga golv, hinner jag inte färdigt blir det p söndag. Åh om vädret tillåter ska vi på marknad :) ial jag, med våra vänner :)

Ha en toppen dag

// en B


8 dagar

.. ledig!! Åh det ska njutas som bara den! Det kommer att renoveras för full hals :)) nu ska jag sova några timmar åh i em ska det firas en födelsedag :)

// en B


Jobbhelg.

Fredagen bestod av seminarium och nattjobb. Även om det ena, det första, gav mig ångest och gjorde mig sårbar så vaknade jag ändå tillfreds nu på em men fortfarande trött, seg å en aning besvärad. Fler saker besvärar mig ändå, eller en sak. Åh jag kommer nog inte förstå, aldrig. Det enda jag livet i igenom kommer förstå är att jag hade rätt i från början om att valet hade kunnat gjorts annorlunda.. Helt klart! Men det är som det är. Åh fast att det stundvis idag , trots att flera flera flera flera... år har gått får jag ågren, men jag kan inte ändra på det. Vem kan sia om framtiden? Ingen. Trots att man vill bära med sig fina minnen kommer detta ändå göra mig ledsen. Mest pga att jag inte förstår hur det kunde bli så. Men de är väl det som är charmen med livet.

You just have to learn to live whit it

Knarrig engelska, men budskapet går fram i alla fall.

Jag ska ta och sova ett slag till. En natt till innan ledighet.

//B


Gällande..

det tidigare blogginlägget. En del saker kan man inte själv råda över. Saker och ting händer, också på grund av motparten. Man kan inte styra över andra människor, och än mer över deras känslor och deras handlingar. Så enkelt är det. Finns inget att orda om.. Det blir som det blir. Åh det blir som det blev.
Eller nått..

Imorgon är det dags för opponering på B-uppsatsen. Känns skönt att ha det ur vägen. Sen är det inga mer studier förrän VT2013 :) Jag kommer ta uppehåll, något jag borde gjort för länge sen. Närmare bestämt redan HT2011. Huset tar och har tagit mycket av min fritid, således även av min makes. Jag känner att tiden till studierna inte finns i det omfång som jag vill ge det. Så under sommaren och hösten kommer 110 % att läggas på huset. Vi ska få det beboligt och göra de färdigt renoveringar som vi nu håller på med samt göra gästtoan och planera utbyggnaden :)

Dags att hoppa i säng. Har en natt och en dag att klara i morgon..

Det där med att planera har aldrig varit något jag är bra på ^^


RSS 2.0