Köket

Hur sur blir man inte när kylen och frysen går sönder? Varor för 25.000kr! Ja är en av de riktigt sura! Men med rätt retorik får man som man vill. I morgon bitti kommer reparatören, som enligt samsung inte kunde förrän om tre dagar..
Godnatt


Nattsudd

Jag har för mycket energi. Tydligt eftersom jag är vaken kvart i ett på natten trots få timmar med sömn och tidig morgon. Nåväl. Kan gott unna mig en sovmorgon eftersom jag har nattjobb i helgen. Skönt det.

Sensommar, i all ära! Snart höst! Jag har egentligen ingen årstid som jag föredrar. Alls årstider har sin charm och det är verkligen underbart att leva här och nu och se den förändras på samma sätt som livet :)

Ska gå en sista vända med lilla Eddie sen är det tid för sängen.

Godnatt


Fylld av energi och påhitt!

Känner mig sådär full med energi och huvudet är fullt med idéer! Maken och jag for till tippen och tömde kärran. Ett av äppelträden ska tas ner -mitt jobb. Han kan gräva om han vill! Åh det får han lov att göra. Det kommer bli så fint nästa sommar med rabatten full av lavendel o rosa rosor! Vackert :) ska försöka mig på ett arrangemang. Vi har en del stenar kvar som vi kan använda oss utav :) härligt! Ut i solen igen!


Motion i all ära

Två veckor kvar idag.
Två veckor till vi får veta
Jag är nyfiken och vill att två veckor ska ha passerat.
Lchf på heltid. Promenader med stavar på heltid.
Inga studier nu. Kanske sen. Jag vet faktiskt inte hur jag vill göra. Om två veckor kan jag ha bestämt mig. Jag kan ju ta det senare. Det går också. Jobb har jag alltid och har alltid haft. Det känns bra. Mycket bra.

Promenerat med stavarna idag. Ätit strikt lchf. Nu ska jag gräva en rabatt för mina lavendel. I vår ska jag plantera ner rosa rosor.


Söndag

Dessvärre hade tapeterna inte kommit. Jag hoppas på att det kommer i morgon.
Min lillasyster ska hoppa fallskärm idag. Jag är nervös!
Inatt är det jobb som gäller. Bara en. Jobbar sen helgen. Så det räcker gott en natt.

---
Jag blir så förundrad över människor. Hur kan man sjunka så lågt och vara så fräck? Jag vet ju att människor är kapabla till det mesta. Ändå har jag hopp om mänskligheten.
--

Ha en fortsatt fin dag !


Välkomnar hösten

Det är något särskilt med hösten. Särskilt denna höst är det något särskilt. Jag har mer energi än någonsin och mår bara så bra. Det kan ha att göra med att jag håller på och rensar ur gammal skit. I både själ och hus. Så mycket har tagit och tar min energi åh jag är verkligen så himla trött på att vara trött. Idag har jag rensat i köket, bort med allt som inte ingår i livsstilen -inga-kolhydrater. Men jag sparade faktiskt mjöl och socker. Har försökt tycka om Stevia men jag klarar inte av det. Så jag vill kunna baka med "riktiga" grejer när vi får besök. Jag är inte riktigt färdig med köket men under morgondagen borde jag vara nöjd. Nästa projekt är skåpet i hallen. Men det tar jag efter tapetseringen. Vilket blir i morgon.

Make med feber. Sover. Nu ska jag sova. Godnatt läsare


Ännu en dag till ända

Min kära man kom hem i morse med kräksjuka. Spydde som en jag vet inte vad. Han gjorde verkligen entré på jobbet. Ett pass och sen sjuk. Han sover nu och jag tänkte kika klart på filmen som rullar på datorn, Pretty Woman, för att sedan ta ett varv med lill-larven innan det är dags för sängen.

Tänkte tapetsera idag, räknat fel på antal rullar. Så i morgon eftermiddag blir det färdigt. Åh jösses vad fint det blir. Jag blir varm i hjärtat av fina tapeter och den här är verkligen så fin. Vackert.
Påverkan

En del saker påverkar en mer än andra. Jag har gjort mig av med en sak och det känns bra. Behöver den positiva energin nu mer än någonsin.

---------

Pensionat Oskar -filmen, ja tragikomisk är ju helt fel ord för filmens egentliga handling. Den bär med sig en mening om vikten av att vara den man är utan att låta sig påverkas av andra. En faktiskt fin handling som fick mig att tänka. Att ligga före andra människor eller i alla fall tro det och se sig själv som något bättre är fullkomligt idiotiskt. En sån skepnad raseras en vacker dag.

--
Om två timmar börjar maken min att arbeta. Första dagen efter semestern. Jag är optimist i många lägen och inser nu att optimisten från i förmiddags var obefogad. Jag är fortfarande inte helt okej.

Soffan någon timme till. En promenad med Eddie ett måste. Tapetsera? Ja får se. Jag mår inte bra. Får nog acceptera det..


Inte som man tänker sig

Jag var inställd på att tapetsera i måndags. Första våden upp. Känner mig inte jätte fräsch. Andra våden upp. Jag lägger mig på golvet i hallen. Konstaterar att kroppen inte är som den ska och plockar undan. Lägger mig i sängen och sover en timme. Blir väckt av maken som undrar hur det är fatt. Feber. Halsont. Huvudvärk.
Andra gången som jag är sjuk i augusti. Det ironiska är att det är tredje året i rad. Varje år sen vi flyttade till huset har jag varit sjuk i augusti. Osannolikt. Men dessvärre så. Vaknade relativt fräsch igår morse klockan sex. Tog en promenad med Eddie för att efter frukost insjukna igen. Men nu! Idag känner mig fräsch! Och jag hoppas att det håller i sig :)

Idag ska jag i alla fall tapetsera färdigt :) jag ska göra en första sats med äppeldricka på fallfrukten innan den förgås. Skörda mina zucchini och börja planera för rabatten med lavendel som ska grävas i helgen :) lavendel o rosa rosor. Vackert!

Frukost (kl.10.40) och sen göra dag! Jag har då alltid tyckt att det är ett slöseri med att vara sjuk!


Full fart spar tid!

Vaken tid, 22 timmar. Lade mig i morse efter nattens arbete helt slut. Sov till två. Spacklade på det sista och började sen sätta taket. Vilket blev färdigt. Imorgon hoppas jag innerligt på att tapetseringen blir färdig och att vi på tisdag lägger golvet och på kvällen kan glädja oss över att det är färdigt! Men det är därmed inte färdigt. Finns mycket kvar att göra.

Sommaren avtar. Hösten gör sig påmind. Planen ligger i att slutföra alla projekt på övervåningen. Rensa och kasta massa skit. Rustrera om bland allt bråte. Hur som haver, den kommer ha mycket att ge och jag ser fram emot det som väntar.

Fortsatt mys framför filmen "Pensionat Oskar". En för övrigt mycket rolig film :). Tragikomisk!

Kram på er kära läsare :-)


Första steget

Första steget är taget. Det känns roligt och spännande. Och läskigt. Jag vet ju faktiskt inte vad som väntar. En del av mina efterforskningar gör mig lite skraj. Än så länge är vi inte där. Det blir som det blir.

Imorgon blir det Karlstad. Mormor, min rara mormor, åkte o jobbade i morse åh kom hem först på eftermiddagen. Så vi tog det bara lugnt ikväll.

God natt läsare.


Ironi

Det är så ironiskt många gånger.. Ja inombords skrattar jag!

Haft en härlig eftermiddag och kväll hos min mormor o morfar. I morgon väntar eventuellt Ikea i Karlstad och på kvällen god mat i vanlig ordning.

Härliga ledighet!!


En sommar senare

Jobb o jobb. Snickra, spackla, måla. Sjukdom hit o sjukdom dit. Jobbhelg efter jobbhelg. Ett pass kvar på sommarvikariatet sen väntar en höst med mera jobb och mer snickrande på huset. Plugget får vänta. Jag orkar inte nu. Andra mål i sikte. Det finns tid för allt, men inte samtidigt.

På onsdag åker vi till Värmland. På fredag åker vi hem. Maken ska ut med sina vänner på kvällen och jag ska bara vara hemma.


RSS 2.0