Påskdagen

Inhämtat energi från kesellan och bären. Nu ska städningen påbörjas! Och omstruktureringen av alla saker xD! Om tre timmar försvinner köksbordet och nu riktar jag fokus mot hösten då vi återigen ska göra om köket.

Efter lunch ska vi jobba i trädgården. Rensa och kasta. Bära fram de nya möblerna :) ja det är ju liksom vår!


Påskafton

Jag vet att du mår bättre och det kändes skönt att prata med dig <3

Påskafton idag då. Om tre timmar ska vi hjälpa min mans barndomskamrat och flytta. Vad som händer ikväll har jag ingen aning om men jag gissar på god mat och trevligt sällskap.
Transkriberade igår. Har kommit halvvägs och det känns bra :) jösses vilken uppgift uppsatsen är! Kommer från och med måndag ha arbetstid mellan 8-17 med plats för lunch mellan 12-13.30 för promenad med hund o lunch. Sen är det studier för hela slanten hela veckan! Ja till de som vill ses så kommer jag bara kunna på helger.

Igår städade vi och röjde. Vardagsrummet är fortfarande upponer men det beror på att jag inte kan bestämma mig hur vi ska tavlor osv. Det får bli morgondagens bekymmer.

Glad Påsk!


När marken under fötterna plötsligt försvinner

man tror det inte. Plötsligt händer det. Marken under fötterna försvinner. Du står mig så nära. Alltid varit solen i natten. Varit den trygga vuxna i mitt liv. Jag sänder all min kärlek till dig. Du är stark! Kämpa nu.

Älskar dig!


Påsk i all ära :)

Skärtorsdag. Torsdag som alla andra. Inte för soppgubbarna. Nejdå. Egentligen har vi tömning av vårt soppkärl idag men de tömde redan igår xD!! Så nu får vi tänka på vad vi slänger. Ikväll nalkas det middag hos svärföräldrarna men först ska cykla in till stan och uträtta ärenden (låter som en åldring på landet ;-) )

Alltså allvarligt! Transkribera. Vare ja. Under två timmar igår lyckades jag transkribera fyra minuter... Inspelningen är på 30 min. Räkna själv! Vilket jävla jobb! Jaja. Vem sade att det är lätt att läsa på högskolan!?

På lördag ska vi vara flyttgubbar åt Krilles barndomskamrat. Åh på kvällen hoppas jag på djupa samtal om skolan. Åh på söndag åker vi till min mormor o morfar i Värmland. Älskade människor <3

Ett värmande sms där det står skrivet att jag är saknad värmer ända in kropp o knopp! Saknar dig med! <3


Tiden går!

Jösses! Nu är det påsk och tiden flyger iväg. Jag läser min sjunde termin av elva på högskolan och har redan läst halva terminen. Vi är inne på vårt andra år i huset och renoveringarna fortskrider. Vi har vardagsrummet och hallen kvar att renovera. Men hallen blir ett senare projekt då farstun kommer bli första hall. Ett projekt jag hoppas startar om två år. Då jag för övrigt är färdig med mina studier!
Vi har precis renoverat toaletten och trappen. Räcket till övervåningen väntas börja nästa helg. Listning av övervåningen sker i höst följt av renovering i köket. Eller, omstrukturering av köket :)

Nu ska jag skriva på uppsatsen! I morgon ska jag skriva hemtentamen som ska lämnas in den 8:e
FULL FART FRAMÅT!


Det där med att bli en återkommande kund

Spegeln fick hänga i sovrummet. Den passar bäst där.

Renovering av toaletten kommer att starta om en vecka. Just nu inhandlas allt material.

Det bästa på länge - mitt paket från Broarne kom idag! Åh jag kan inte vara mer än glad :) min fina servis är snart komplett. Åh de blir så fint! För övrigt. Ja fick en tallrik som var nött i färgen, mailade butiken om detta missöde som förmodligen är ett fel från fabrikören då det aldrig kunnat ske under frakten! Har aldrig sett en så väl paketerad order tidigare! De skickar en ny tallrik och jag kan inte vara mer än tacksam! Hade det varit lite nött hade jag inte sagt nått men det var runt hela tallriken. Men butiken skickar en ny tallrik vilket jag självfallet inte förväntade mig. Jag lovordar denna butik med allt vad gäller kundbemötande! Är och förblir en återkommande kund. Ja har handlat från så många webbshopper men denna tar priset :-)
http://www.broarne.se

Nu ska jag fortsätta läsa romanen som är till i morgon :)
God kväll


RSS 2.0