Summa, summarum

Vet inte när jag bloggade sist, men det var ett tag sen. Sovrummet är färdigt men står i kaos och fylld med möbler från rum nr 2 som vi nu gipsar och spacklar. Träligt men nödvändigt. Dock blev vi avbrutna under gipsningen av en pelletsbrännare som gav ifrån sig märkliga ljud. Reparatören i morse konstaterade att den databox som styr pannan och brännaren var trasig. Summa summarum; en tråkig men nödvändig utgift på x antal tusenlappar ska nu betalas på en ny brännare som enligt firman ska finnas hemma på fredag, vilket också montören lagt till som notis i sin att-göra kalender. Värt att notera, det är den 13:e på fredag. Det om det. Jag håller mig hemma och eldar skorsten varm.

Nu ska en välförtjänt nattsömn intas.

/ en B


Show, mat, golvläggning och ledighet

Golvet jävlades med mig. Några rader blev lagda. Men sällskap av en gammal god vän två kvällar i rad var betydligt roligare än golvet. Nu ligger golvet på plats och i morgon ska lister inhandlas. Tur som är har jag föreläsning på förmiddagen. Bättre att ha det avklarat.

Helgen - Robert Gustafsson på Cirkus i Stockholm med en urusel ljudtekniker! Showen var bra, maten var underbar och sällskapet fantastiskt! En toppen kväll! Hotellfrukost, älska!

Klockan ringer 06.00. Slut på ledighet, ny kurs i morgon. Hur gick det till? Kurs 3/4 börjar? God natt

// bea

Golvet mot tapeten.. Jag är en lycklig kvinna! <3


RSS 2.0