Många vakna timmar!

Varit vaken sen fyra igår eftermiddag, har sovit cirka 4 timmar idag, inte i streck. Mer som spridda skurar.
Har fått ordning på vinden. Alla kartonger med julsaker är framme. Tror det var tolv st.. Banankartonger..
Ja jag vet. Det är galet. Men roligt :-)
Jag ska ta mig en dusch och sen sova :)

//B


Sån där Julekänsla :)

Gick av i morse. Ledig till i morgon. Kattis med son på besök. Kaffe och prat :)
Promenad i snön med liten hund. Lek och bus = trött hund
Ärtsoppa till middag, tack pappa <3
Nu, det där med att strukturera, plocka fram alla julesaker, byta gardiner och greja. Jag börjar på vinden. Så får vi se var det hela slutar.

Magnus Carlsson får i bakgrunden sjunga julsånger medan snön utanför få falla lätt från himlen :) Är det julkänsla jag känner?

God kväll
/ B

Greja, fixa, strukturera. Gör om gör rätt. Gör rätt på nytt

Jag vet inte hur många gånger vi har plockat om på vinden. Saker flyttas hot och dit. Ner i en kartong.
-Nej, det ligger nog bättre i hyllan.
- studentlitteraturen ska nog ligga tillgänglig.
- nej, i en kartong är nog bättre.
- alla täcken, i en påse på vinden.
- nej, de får ligga i dagbäddens lådor.

Jag blir aldrig nöjd. Åh denna förbaskade julservis som jag år efter år plockar upp och diskar. Plockar ner vår vardagliga servis för att cirka sex veckor senare göra vice versa. Varför? Det är fruktansvärt irriterande. Men jag älskar den. Helt klart! Men ett sideboard i vardagsrummet? Vore något. Men det är tyvärr inte så stort. Vi har ett mellanhus. Inte för litet. Inte för stort. Utan alldeles lagom, för mig och min man. Och för en till i framtiden. Inte nu.
Men rummet är inte stort. Vilket gör att jag möblerar för andras ögon säkert på ett märkligt sätt. Jag är allt annat än traditionell när jag möblerar. Ena soffan får gärna stå lite snett riktat mot den ena. De gör inget! Varför ska vi svenskar alltid rada upp möblerna efter väggen? Jag undrar. Min kära make o jag är inte överens.

Nu måste jag sova. En natt till med jobb. Ledig en till. Sen jobbar jag tre igen.

Ha en bra dag!
//en B

Bifogar en bild på sideboarden. Den är ju bara för fin :) lite tyg i skåpen så porslinet inte syns sen är det kirrat!


Inget go direkt!

Den där energin jag kom hem med.. Vad hände? Den är som bortblåst. Borta! Hungrig, trött och ännu mera trött.. Lite mat på det här och sen är det dags att riva fram alla julsaker.!

/En B


Fredag i all ära

En rättelse! Det var inte Cleoptras bad! Utan Afrodites :-) tur syster har huvudet på skaft :)

Två nätter med jobb denna vecka. Sovit två timmar idag. Det känns. I kropp o själ. En lång o rask promenad ikväll fick det bli. Bakade efter lunch och städat tvättstugan. Nu får det vara nog.
Imorgon lunch med Vän <3 som nästa vecka blir mor :) lycka <3
På kvällen blir det mys framför tvn till Johan Falk #11!

Nu är det sovardags minsann!

/en B


Sex veckor senare

Lite brunare, lite fräschare och lite piggare!
Solen gjorde nytta, dagsljus x flera timmar, bad och ännu mera sol
Det bästa med semestern är alla nya människor som kommit, gått och som en del - stannat..
Hotellet - familjärt och fullt av kärlek och fullt utav människor som var innerligt och ärligt vänliga.. Hur vet jag? Det känns!
En resa som varade i fjorton dagar. Med sådär 30-35 grader varje dag. Ett härligt ställe på jorden med trevliga människor och god mat.! Farmor min fick en bra 70 års dag på Rhodos med mycket promenad och shopping i den gamla delen av staden. En avslutning hemma i hotelles restaurang med tårta och paket av familjen men också ett av hotellägaren.
Fyra utflykter hann vi med. En till bomullsbergen och Afrodites bad (tror jag det kallas?) Närmare bestämt till Pamukele. Resan tog sex timmar men de var det värt! Att stå på ett vitt berg! Det var en känsla! En obeskrivlig sådan!
 
 Bomullsberget!
- visst är det vacket?
Mina ögon har aldrig tidigare skådat något så vackert! Bomullsberget..! <3
 Min syster, som tror hon är Herkules ^^
 
Badet.. Så himla skönt! Fullt men mineraler. Det sägs att Afrodite badade i det för att bli vacker. Kan säga, det stämmer nog.. För jag hade inte en enda finne eller annat på kroppen efter att jag, min syster o mor badat i 45 min :) Man tar det för ett världsarv och det kostar 30 turkiska lira, cirka 90 svenska kr, att bada. Går man upp ur badet, kan man inte gå ner igen. Pengarna går oavkortat till UNICEF. Rätt häftigt!
 
Då ja, tyvärr, är en ägare av en stor och dyr systemkamera har jag inga roliga bilder att visa, det är dessvärre inte en kamera som man bär med sig överallt. Min syster och jag har bokat en ny resa till Turkiet. Samma hotell, vi två i två veckor. Vi åker i Juni! Åh vi längtar :D
 
 
 
 
 

RSS 2.0