Sol sol du fagra sol

Jag såg att jag missade lite av en mening! De skulle ju stå >> Hoppas på att sotarna säger

Men.
De sade att de var förträngningar i än den ena än den andra av våra sex pipor. De enda piporna som var rena är de två som används frekvent. Det är ju bra i alla fall !!

Nu ska här ätas frukost och sen hängas tvätt. Det blir en sväng till affären och köpa nya klädnypor till torkställningen. De låg visst kvar i gräset sen förra året och igår blev de överkörda med trimmen ;-)

Ha en härlig dag i solen!


Långsamt framåt

Sommaren tar en med språngsteg. Det blev inte som jag tänkt mig. Inte denna gång. Kanske nästa. Men ja hoppas. Hoppas att den vill sig dit jag vill. Vill ju nu. Nu nu nu..!!

Nästa vecka är jag ledig. Helt ledig, tror jag i alla fall.. Ja tror det nu i alla fall. Jag ska efter fem nätter på en vecka (50 timmar) ta mig an mina vänner. Jag ska också hoppas nå innerligt att snickarna blir färdiga. Hoppas på att sotarna säger
Lever jag i en drömvärld? Eller är det verkligheten? Hur kunde jag få det så bra? Hur kunde han, min älskade make som jag beundrar och högaktar välja just mig? Jag har det för bra! Alldeles för bra!! Nog nu med sentimentala meningar.

På fm blir det en sväng till Ikea. Förnödenheter igen!


Den där vita månaden

Jag hade tänkt ha en vit månad. Inte köpa något.. Hur gick det? Ja det är svårt! Haha! Har egentligen inte handlat något onödigt utan den handling som skett är nödvändig. Så en vit månad utan skräp? Kompromiss liksom..

Igår kom grindarna till gården! Jösses vad fina! Åh robusta! Tusen tack Linda! För både leverans och för att du påminde mig om din pappas mycket goda hantverk.!

Inatt är det dags för jobb igen.. Tre nätter. Sen helg. En kanske ledig helg. Måste förbi Apoteket, o köpa stödstrumpor..

Härlig solig dag gott folk!


Eddie i fönstret i väntan på att husse o matte ska komma hem från Ikea. Med skåp, bord o div viktiga saker - rättfärdigade jag alla saker nu ;-)
(Skåpet är självklart vitt)


RSS 2.0