Sockerfälla

I två veckor har jag varit fast i sockerfällan. Fruktansvärt jobbigt och har nu i tre dagar haft en sprängande huvudvärk. 
Men inatt 02.00 bestämde jag mig. Nu är det dags för avgiftning. Varken jag eller min kropp orkar detta längre.
Jag saknar inte sockret. Men jag har sånt jävla begär. Jag känner mig svullen och konstant illamående.

------
Om två dagar är det dags igen
Hoppas verkligen på att något har hänt...

Ett steg närmre

Som jag trodde
Ett steg närmare
----
En heldag med farmor i Hufvudstaden
Mat, fika och prat om gamla minnen
Om en vecka gör vi en repris

Inatt är det jobb
I morgon en svärmor som fyller
Väntar på samtal i fråga om en present från mina morföräldrar.
Vad kan det vara? Och varför vaknade jag inte när min man försökte väcka mig
för att berätta att någon sökte mig!
Jag väntar vidare!
Tittar istället på den vackra bukett en vän sände mig via blombud <3Stockholm

Idag åker vi till Stockholm
Hälsa på en farmor och ett annat ställe

Maken snusar bredvid mig
Hunden i buren och katten på hundens bur sover
Själv ska jag göra mig färdig för dagen och packa väskan med det som är nödvändigt

-------

Jobba dag eller inte. Jag vet inte. Kan inte bestämma mig.


Dag 7

Den gångna veckan har gått fort. Jag trodde aldrig jag skulle klara det. Men jag gör det som om det vore något jag gjort i hela mitt liv! Jag är stolt över mig själv!

Hösten är här och det är verkligen underbart! Höstpromenader med varma kläder, halsduk och ett kärt sällskap. Underbart. <3


All things grow whit love

....
Ja lite så är det nog
Tåget rullar och vi är på!
Nu hoppas jag bara!

Ovanliga drömmar

Mitt huvud rör sig runt med drömmar som jag aldrig drömt om tidigare.
Vad dem betyder för mig
ja det får jag nog reda på.

Sovmorgon och slapp framför tvn
Behövdes verkligen
Äppeldrickan ska göras och sen ska jag fortsätta med fönstren och fortsätta röja. 
Jag trodde inte att det skulle ta över en vecka att städa men det kunde det visst ta.
Nåväl.
Det behövdes verkligen med tanke på hur det har sett ut.

Ha en bra dag gott folk!

När lugnet

infinner sig. Vi har städat och fixat idag. Jag somnade till i kväll så fönstren på entréplanet blir putsade i morgon. För första gången på länge har jag ett lugn i kroppen. Känslan är obeskrivlig och det känns så skönt! Ska snart inta ryggläge.
Ha en fin morgondag
Börjar närma sig

färdigt. Men det tar tid. Under två år har vi bott i kaos och emellanåt har jag inte haft energi till att göra något. Men nu har den infunnit sig och det tackar jag för! 
Jag är trött efter ynka fyra timmar med sömn. Har färdigställt två fönster på övervåningen och i eftermiddag ska fönstren på entréplanet putsas och få nya gardiner. 

Vad gäller renoveringen har vi bara lister och lite el kvar att fixa. Sen är det klart! Så himla skönt :) till våren kommer vi att renovera hallen och det är hög tid att börja leta efter tapet :)
Ledig två nätter nu. Underbart!

kvalité

ska ta och sova några få timmar innan det är dags att stiga upp
i eftermiddag ska jag träffa Natalie och ta en fika :)
Kvalité!
sen blir det fortsatt städ här hemma i huset!

Det där

Jag blir sårad. Medan annat samtidigt gläder det mig. Man lär sig med tiden. Så är det bara. Lär sig vem som står kvar och vem som går. Vem som inte bryr sig. Men jag vet. Och det känns skönt. Jösses vilka sentimentala inlägg. Men bloggen är till för mig och inte läsarna. Ta inte åt dig! Men jag uppskattar din ärlig och uppriktighet! Det är så fint av dig. Jag blir varm! Varm över din ärlighet och din uppriktighet. Tack! Tack! Det gör mig gott :-) du vet vem du är <3


Lördag morgon

Promenerat med hunden. Maken sover. Ta hand om stryktvätten och vänta till han vaknar. Tolv tyckte jag han sade :) handla lister till nya rummet och sen fortsätter jag mitt projekt på vinden. Farväl du annars härliga lördag! Fast stryka är roligt. Röja, mindre roligt.. Men nödvändigt.


Tick tack.. Tick..

Tiden går så fort nu och det är verkligen snart dags! Jag börjar bli så nervös men det kommer nog gå bra :) Allt känns bra och jag försöker verkligen mentalt förbereda mig! Trots det att det skrämmer skiten ur mig!

Imorgon är det dags för att rensa skräp ur huset och äntligen ska jag få ordning på vinden. Och ja. Resten av huset.. Vilket jobb..

Nu är det dags att sova.
Godnatt läsare


Tankar

Det där med glädje. Varför kan en del människor inte glädjas åt andra? Utan istället bara hävda sitt eget. Så himla träligt. Jag gläder mig åt dem som i sin tur gläds gentemot mig. Det är viktigt. Vill härmed passa på att gratulera min vän till huset! Härligt liksom! Glädje sprider glädje. Men glädjen måste gå åt båda håll!

Nu ska jag sova! Godnatt!


Rädsla vs nyfikenhet

Jag vet inte vilken sida jag ska stå på. Jag kanske inte behöver välja sida? Det bästa är nog att inte koka ihop det värsta! Allt ordnar sig! Alltid :)

En händelserik dag har passerat. Jag ska lägga mig och sova på söta örat. Imorgon är det hög tid för att fortsätta med all städ i huset. Jösses vad saker vi har lyckats samla på oss i tio år!


Sån där söndag

Igår var på Bishop med vänner och drack öl. Eller, de drack öl och jag drack vatten. Sov länge idag, åt sen frukost.
Krille är hos en vän och fikar, jag röjer. Nu ska vi äntligen flytta in i huset ;-) ! Som vi har renoverat i två år. Nu blir det paus ett bra tag innan jag orkar ta upp renoveringen igen. Får väl se hur lång tid det tar innan det kliar i fingrarna ;-)!

Inatt är det jobb! Har förresten börjat fundera på att börja jobba dag igen. 7-16 passar mig bättre just nu. Jag är alltför trött för att orka med att jobba natt. Även fast det är lättare rent fysiskt att jobba natt. Men jag är så mycket tröttare mellan passen än vad jag skulle vara om jag jobbade dag. September ut har jag tänkt jobba natt. Så i oktober återgår jag nog till dag. Vi får se.


RSS 2.0