Inget ändrar sig

Nej. Så är det ju. Inget ändrar sig! Så är det. Åh så fortsätter det...


Ja eller nej?!

Vet inte vad jag ska välja. Det känns lite märkligt på nå vis hur man kan duga ena gången och inte nästa. Nej, en del saker förstår jag mig inte på. Åh jag tror dessvärre inte att jag måste förstå allt. Tack o lov för det :) Nu är det dags för sängen. Har jobbat inatt åh en natt kvarstår. Passet är fixat. 49 dagar till Turkiet !!


Sommar i P1

Det finns tusen och en mer tusen appar till iPhone. Min favorit är SR appen. Den är full med godbitar och en av mina favoriter är P3 Dokumentär. Händelser som skakat Sverige genom tiderna tas upp. Andra fall som mordet på Anna Lindh, Knutbydramat, Vipeholmsexperimenten - en fruktansvärd mörk historia. Mitt mål är att lyssna på alla dokumentärer. Just nu håller jag på att lyssna på Sommar i P1. Alla människor har olika historier åh de ger verkligen ut sitt liv, sina känslor. Det berör mig. Mycket.


Tapeter

Rosor
Blommor
Stora blommor
Små blommor
Randigt
Rutigt
Rött
Rosa
 
Ovanstående snurrar i mitt huvud.
Hur hallen ser ut i huvudet är en sak
Att göra det till verklighet är en annan
 
Platons idélära
Ja.. inte var han dum inte..
 
Efter jobbet i morse åkte jag in till Flügger, färgbutiken som hitentills har levererat alla våra tapeter, färg osv.
I EN timme bläddrade jag i säkert 30 tapetkataloger och hittade till sist fyra som jag tog med mig hem.
Tänkte bläddra i kväll, men det får bli morgondagens kvällsnöje.Nu ska jag laga mig lite mat, stryka och tvätta en maskin med tvätt innan det är dags för jobb igen, natt 3/3.
 
// en Tankfull B
 
 

Rött är lika med kärlek!

Jag har egentligen alltid haft väldigt svårt med starka färger och mycket mönster. Men precis som en blomma som växer har så även jag gjort det. Jag tycker kombinationen mycket vitt och en uns med färg gör susen. Åh mönstrade tyger, vackert <3 Övervåningens process skrev jag om i ett tidigare inlägg åh nu börjar planeringen av entréplanet. Pärlspont och rött får sätta prägeln i hallen. Vardagsrummet kommer följa efter så även det med rött. Men mer roströd. Det roströda ska vara dolt, det ska finnas och det ska synas. Men mest som toppen på ett isberg, resten blir vitt. Jag längtar! Men entréplanet börjar vi inte med förrän i oktober :)) //en B


RSS 2.0